Home

Welkom op de site van dé partner voor al uw evenementen.

compilatie-copy

D’events verzorgt voor u alles op het gebied van evenementen, feesten en partijen, voor particulier en bedrijf. U kunt bij ons terecht voor de totale verzorging van uw evenement. Ook verzorgen wij individuele diensten, acts of producten. D’events beschikt over een groot bestand van eigen oproepkrachten. Variërend van acteurs en artiesten, tot activiteitenbegeleiders, coördinatoren en veel meer.
Op onze webpagina geven wij een gedeeltelijk overzicht van onze diensten.

Omdat wij maatwerk leveren zijn de mogelijkheden ongekend. Deze site is dus een greep uit onze diensten. Door onze ervaring (zie referenties) en contacten weten wij voor u een goede prijs / kwaliteit verhouding samen te stellen. Door de samenwerking met diverse partylocaties weten wij vrijwel voor iedere klant de gepaste locatie te vinden. Alle zorgen nemen wij uit handen, zodat u kunt genieten van een perfect verzorgd feest. Indien gewenst sturen wij één van onze partymanagers mee, die ervoor zorgen dat u ook tijdens het feest zich nergens zorgen over hoeft te maken.
Op onze site staan geen prijzen, bel of mail gerust.

Omdat wij maatwerk leveren maken wij ook maatprijzen, afhankelijk van de omvang van uw boeking wordt de stuksprijs ook lager. Verder wisselen de prijzen van artiesten en bands vrij regelmatig. Duidelijkheid over de prijs is erg fijn als u een feest wilt organiseren. Wij kiezen er dan ook voor om u persoonlijk een offerte te sturen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat voor diensten leveren wij zoal:
acteurs en artiesten
entertainment
licht en geluid
drive-in shows en orkesten
facilitaire diensten
verkeersregelaars ( politie erkend )
themafeesten
adventure programma’s
attracties
partyverhuur
en veel meer…

Welke evenementen kunnen wij zoal verzorgen:

bedrijfsfeest
bedrijfsopening
jubileum
promotie / beursstand
bruiloften
communiefeesten
babyborrel
en veel meer…

Voor iedereen wat wils, is ons motto. Ook als uw feestelijke gelegenheid of wens niet vermeld staat, kunt u bellen of e-mailen. Ook aan uw wens kunnen wij voldoen.