Ons dienstenpakket is ongekend uitgebreid.
Daarom hebben wij ervoor gekozen om niet alle losse items tot in detail op onze site te vermelden.

Wel willen wij onderstaand een globaal beeld geven van wat wij u zoal kunnen bieden. Ons motto is, gaat niet bestaat niet. Wat we (nog) niet hebben, zoeken of maken wij voor u.

D’events verzorgt voor u alles op het gebied van evenementen, feesten en partijen, voor particulier en bedrijf. U kunt bij ons terecht voor de totale verzorging van uw evenement maar ook voor individuele diensten, acts of producten.

D’events beschikt over een groot bestand van eigen oproepkrachten.
Variërend van acteurs en artiesten, tot activiteitenbegeleiders, coördinatoren, zelfs erkende verkeersregelaars en veel meer.

Wij leveren maatwerk tegen betaalbare prijzen.

 • Totaal verzorgd of losse items
 • Entertainment
  functioneel entertainment
  ludiek entertainment
  kinder entertainment
  acteurs en actrices
 • Muziek
  dj’s
  orkesten
  artiesten
  muzikanten
 • Activiteiten
  workshops
  sportief / outdoor
  spel en sport
 • Facilitaire diensten
  verkeersregelaars
  toezichthouders
  security
  horecapersoneel
  promo girls and guys
  hostesses gastvrouwen
  nanny service
  presentator / gespreksleider
 • Verhuur
  partyverhuur
  opblaasbare items
  decor
  special effects
 • Licht en geluid losse verhuur of compleet verzorgd

Totaal verzorgd event

Bij ons kunt u alles laten verzorgen van a tot z. Of zoals wij wel eens zeggen van de uitnodiging tot aan het bedankje en alles er tussen in. Of het nu een bruiloft is, een bedrijfsfeest, een opening, een openbaar event, promotioneel of marketing gericht event, of wat dan ook. In ons lange bestaan hebben wij op vrijwel alle gebieden al ruimschoots ervaring opgedaan. Ons motto is dat wij eerlijk en open zijn tegen de klant en liever iets minder verdienen en een goed product neerzetten dan alleen maar denken aan de winst. Onze winst is een succesvol event en een tevreden klant.

Losse items

U heeft alles al geregeld? En zoekt alleen nog net dat ene? Of u regelt liever alles zelf maar wilt graag een beetje advies en slechts losse items boeken. Het kan allemaal bij ons. Of het nu om een set portofoons gaat, een popcornmachine, een springkussen, een artiest, orkest, dj, of wat dan ook. U kunt het zo gek niet bedenken of D’events heeft het. Wij hebben een zeer groot pakket aan producten en diensten, veel meer dan menigeen verwacht. Schroom dus niet en bel of mail ons of vul de contactpagina in.