Ons dienstenpakket is ongekend uitgebreid.
Daarom hebben wij ervoor gekozen om niet alle losse items tot in detail op onze site te vermelden.

Wel willen wij onderstaand een globaal beeld geven van wat wij u zoal kunnen bieden. Ons motto is, gaat niet bestaat niet. Wat we (nog) niet hebben, zoeken of maken wij voor u.

D’events verzorgt voor u alles op het gebied van evenementen, feesten en partijen, voor particulier en bedrijf. U kunt bij ons terecht voor de totale verzorging van uw evenement maar ook voor individuele diensten, acts of producten.

D’events beschikt over een groot bestand van eigen oproepkrachten.
Variërend van acteurs en artiesten, tot activiteitenbegeleiders, coördinatoren, zelfs erkende verkeersregelaars en veel meer.

Wij leveren maatwerk tegen betaalbare prijzen.

 • Totaal verzorgd of losse items
 • Entertainment
  functioneel entertainment
  ludiek entertainment
  kinder entertainment
  acteurs en actrices
 • Muziek
  dj’s
  orkesten
  artiesten
  muzikanten
 • Activiteiten
  workshops
  sportief / outdoor
  spel en sport
 • Facilitaire diensten
  verkeersregelaars
  toezichthouders
  security
  horecapersoneel
  promo girls and guys
  hostesses gastvrouwen
  nanny service
  presentator / gespreksleider
 • Verhuur
  partyverhuur
  opblaasbare items
  decor
  special effects
 • Licht en geluid losse verhuur of compleet verzorgd

Totaal verzorgd

Bij ons kunt u alles laten verzorgen van a tot z. Of zoals wij wel eens zeggen van de uitnodiging tot aan het bedankje en alles er tussen in. Of het nu een bruiloft is, een bedrijfsfeest, een opening, een openbaar event, promotioneel of marketing gericht event, of wat dan ook. In ons lange bestaan hebben wij op vrijwel alle gebieden al ruimschoots ervaring opgedaan. Ons motto is dat wij eerlijk en open zijn tegen de klant en liever iets minder verdienen en een goed product neerzetten dan alleen maar denken aan de winst. Onze winst is een succesvol event en een tevreden klant.

Losse items

U heeft alles al geregeld? En zoekt alleen nog net dat ene? Of u regelt liever alles zelf maar wilt graag een beetje advies en slechts losse items boeken. Het kan allemaal bij ons. Of het nu om een set portofoons gaat, een popcornmachine, een springkussen, een artiest, orkest, dj, of wat dan ook. U kunt het zo gek niet bedenken of D’events heeft het. Wij hebben een zeer groot pakket aan producten en diensten, veel meer dan menigeen verwacht. Schroom dus niet en bel of mail ons of vul de contactpagina in.

Entertainment

Het entertainment hebben wij opgedeeld in een aantal subcategorieën.

functioneel entertainment
Wilt u een boodschap overbrengen, of moet een mensenmassa in bedwang gehouden. Het kan allemaal met functioneel entertainment. Onze acteurs verwerken in hun act de functie die u ze mee geeft. Of het nu het ontvangst is van de gasten als ludiek lakei, of de gekke verkeersregelaar die de wachtende gasten netjes in een rij houdt. Vaak zijn onze ludieke acts dus ook inzetbaar als functionele act. leg uw idee of probleem voor en wij zullen samen met u een passende act bedenken.

ludiek entertainment
Het hoeft niet altijd met een functie of een boodschap te zijn. Soms mag het gewoon leuk zijn. Leuk, hilarisch, ludiek, onbeschrijflijk wat onze acteurs en actrices te weeg weten te brengen. foute bodyguards, foute ober, ludieke vreemde gasten, goochelaars, en meer, veel meer….

kinder entertainment
Uiteraard hebben wij ook speciaal op de kleine gasten toegespitst entertainment. Ballonnendame, schminken, tijdelijke echt lijkende tattoo’s, glitter tattoo’s, popcorn, suikerspin, knutselteam, kinderdisco, kinderkaraoke, sint en piet, kerstman, verhalenvertelster, en meer, veel meer….

acteurs en actrices
U heeft zelf een script, draaiboek, idee, maar zoekt alleen nog de acteurs voor de vertolking ervan. Ook hiervoor kunt u bij D’events terecht. Met ons grote bestand aan acteurs en actrices is er altijd wel een passende invulling te vinden.

Muziek
Muziek is essentieel voor een geslaagd feest. Daarom beschikken wij over een zeer breed scala aan muzikale invulling.

dj’s
Ons eigen dj team bestaat uit meerdere erg ervaren dj’s zowel male als female. Maar ook hebben wij een breed netwerk aan collega dj’s die geregeld voor ons werken.
Daarnaast kun u ook via ons de bekende dj’s zowel nationaal als internationaal boeken. Belangrijk vinden wij dat de dj past bij u en uw publiek en het soort event. Onze dj’s draaien voor u en niet voor zichzelf.

orkesten
Of het een duo moet zijn of een 15 koppige bigband. D’events regelt het voor u. Mede door de jaren lange ervaring weten wij de beste prijs kwaliteit te bieden.

artiesten
Of een regionale artiest of een nationale artiest, zelfs internationale artiesten kunt u bij ons boeken.

muzikanten
Pianist, trompettist, accordeonist, gitarist, u bedenkt het, wij leveren het. Voor een serenade, diner, receptie, kerkdienst, het kan allemaal. Al dan niet versterkt door onze eigen audio afdeling.

Activiteiten
workshops
sportief / outdoor
spel en sport

Facilitaire diensten
verkeersregelaars ( uitsluitend als aanvullende dienst )
toezichthouders
security
horecapersoneel
promo girls and guys
hostesses gastvrouwen
nanny service
presentator / gespreksleider

Verhuur
partyverhuur
opblaasbare items
decor
special effects

Licht en geluid
los verhuur
compleet 
verzorgd