Alles kan

Ons dienstenpakket is ongekend uitgebreid.
Daarom hebben wij ervoor gekozen om niet alle losse items tot in detail op onze site te vermelden.

Wij leveren maatwerk tegen betaalbare prijzen, of het nu een totaalpakket betreft of om losse items gaat. Of het nu gaat om zakelijke of particuliere klanten. Van slechts het huren van een mini discosetje voor een kinderfeestje, een startpistool voor een wedstrijd of een totaal verzorging van bruiloft of bedrijfsfeest.

Onderstaand een globaal overzicht van onze diensten.

 • Entertainment
  functioneel entertainment
  ludiek entertainment
  kinder entertainment
  acteurs en actrices
 • Muziek
  dj’s
  orkesten
  artiesten
  muzikanten
 • Activiteiten
  workshops
  sportief / outdoor
  spel en sport
 • Facilitaire diensten
  verkeersregelaars
  toezichthouders
  security
  horecapersoneel
  promo girls and guys
  hostesses gastvrouwen
  nanny service
  presentator / gespreksleider
 • Verhuur
  partyverhuur
  opblaasbare items
  decor
  special effects
 • Licht en geluid losse verhuur of compleet verzorgd

Bij ons kunt u alles laten verzorgen van a tot z. Of zoals wij wel eens zeggen van de uitnodiging tot aan het bedankje en alles er tussen in. Of het nu een bruiloft is, een bedrijfsfeest, een opening, een openbaar event, promotioneel of marketing gericht event, of wat dan ook. In ons lange bestaan hebben wij op vrijwel alle gebieden al ruimschoots ervaring opgedaan. Ons motto is dat wij eerlijk en open zijn tegen de klant en liever iets minder verdienen en een goed product neerzetten dan alleen maar denken aan de winst. Onze winst is een succesvol event en een tevreden klant.

U heeft alles al geregeld? En zoekt alleen nog net dat ene? Of u regelt liever alles zelf maar wilt graag een beetje advies en slechts losse items boeken. Het kan allemaal bij ons. Of het nu om een set portofoons gaat, een popcornmachine, een springkussen, een artiest, orkest, dj, of wat dan ook. U kunt het zo gek niet bedenken of D’events heeft het. Wij hebben een zeer groot pakket aan producten en diensten, veel meer dan menigeen verwacht. Schroom dus niet en bel of mail ons of vul de contactpagina in.

VRAAG VLIJBIJVEND INFORMATIE AAN