Ga naar de inhoud
Home » Referenties

Referenties

Radiographer at Zuyderland

Je hoeft niet vijf verschillende bedrijven te benaderen, met één telefoontje naar Danny heb je alles geregeld voor je evenement. Hij heeft goede artiesten en apparatuur. Ook denkt hij heel goed mee. Kan niet bestaat niet voor Danny, hij maakt het mogelijk.

Bedrijfsjuridisch en strategisch adviseur, advocaat

D’events heeft voor ons enkele evenementen georganiseerd. D’events denkt mee, heeft leuke ideeën, kan alles, komt afspraken na en bovenal: ontzorgt. D’events maakt het mogelijk net zo van je eigen feest te genieten als de gasten doen.

Visit Site

Gebiedsregisseur Gemeente Heerlen

Danny; betrouwbaar, empatisch en eerlijk als persoon. Zijn werk doet hij met grote passie waarbij leveren van kwaliteit een must is.

Zelfstandige in visual merchandising, promotie en styling

Op maat gemaakte en persoonlijke klantbenadering. Denkt actief mee in al je wensen en oppert zelf voldoende creatieve en professionele ideeën. Betrouwbaar en zeer zeker betaalbaar. Wij zijn tot op heden erg tevreden.

Business manager bij Impreso Maastricht

Met Danny is het prettig samenwerken. Goede ideeën en heel bevlogen. In ieder geval voor alles aan te bevelen. Daarnaast is Danny met D’events volgens mij redelijk uniek. Hij regelt zaken, die hij zelfs eerder niet heeft gedaan waardoor je aan hem een goed aanspreekpunt hebt. Je kunt het dus rustig aan hem overlaten. Maar wat het meeste opvalt is zijn improvisatievermogen. En dat is onderscheidend. Het “Out of the Box” denken maakt hem en D’events uniek.